Rigole din inox – avantajele utilizarii acestui tip de rigola

Rigolele confectionate din otel inoxidabil se utilizeaza indeosebi pentru captarea si drenarea apelor pluviale de pe acoperisurile caselor sau institutiilor, sau pentru captarea si drenarea apelor in interior unde reglementarile tehnice de igiena prevad folosirea produselor din inox. Durabilitatea gratarelor cu care sunt prevazute le face accesibile indeosebi traficului pietonal, exceptie facand grilajele tip retea care sunt preferabile in situatiile in care volumul de apa este mare.

Acest tip de rigole fabricate din otel inoxidabil de 2mm, au forme si dimensiuni standard, cu panta incorporata.
Sunt echipate cu suruburi pentru reglarea pantei la unghiul dorit si au elemente de ancorare in beton.
Alt tip de rigole este produs din inox austeni-tic gradul 304 sau 316,pasivate chimic pentru rezistenta la coroziuni. Au grosimi de 2 sau 3mm si are doua tipuri de conectari DN50 sau DN70, cu iesiri verticale sau orizontale complet etanse.
Elementul de iesire din rigola se poate conecta la reteaua de canalizare pe mijloc sau peu nul din capete, fanta continua permitand curatarea completa cu jet de apa.
Aceste rigole se utilizeaza in interior in piscine, spitale, abatoare, fabrici de procesare a alimentelor sau in bucatariile restaurantelor sau pentru a delimita o zona umeda de una uscata.

Rigole din polipropilena
Rigole din plastic pentru canalizare si scurgere apa pluviala
Scroll to Top