Modele sub chiuveta

Sunteti administratorul unei pensiuni, al unui hotel, cantine, shaormerii sau al unei alte unitati care este obligata prin lege sa aiba montate separatoare de grasimi?

Daca raspunsul este unul afirmativ si tocmai va aflati in cautarea unei astfel de instalatii, atunci cu siguranta va intereseaza oferta noastra in materie de separatoare de grasimi ce pot fi montate direct sub chiuveta.

Aceste separatoare functioneaza pe baza principiilor fizice ale vaselor comunicante si ale flotabilitatii grasimilor, respectiv a decantarii impuritatilor solide.

Pe scurt, apa intra printr-un loc, aflat in partea superioara a incaperii de decantare, si paraseste incaperea printr-un tub aflat mult mai jos decat nivelul de intrare. In timp de grasimile/uleiurile plutesc la suprafata apei, iar impuritatile mai grele se asaza la fund, apa curatata de ele paraseste incaperea decantorului sub impulsul presiunii, deversandu-se apoi in reteaua de canalizare mai curata, cu un grad mult mai scazut de nocivitate la adresa mediului inconjurator si a tevilor de canalizare.

Periodic, separatoarele sunt curatate de grasimile si sedimentele acumulate.

Dar sa vedem concret produsele care va intereseaza.

Oferta noastra:

  • Separator de grasimi de tip ECO DIS 1

Este fabricat din polietilena turnata prin metoda rotationala, un material rezistent la coroziune, este compus dintr-o singura incapere monobloc si are urmatoarele dimensiuni: lungimea si latimea sunt egale, de 52 cm, inaltimea de 58 cm, volumul minim al zonei de depozitare a grasimilor 0,24 m cubi, volumul bazinului pana la nivelul de iesire a efluentului 75 l, dintr-un volum total al bazinului de 100 l.

Are un debit de 0,333 l/s.

Separatorul este prevazut cu un capac central de inspectie (cu un diametru de 320 mm) prin care se poate verifica gradul de depuneri si tot pe aici se efectueaza curatarea periodica a separatorului de grasimi, precum si de sedimentele decantate.

Racordurile de intrare si iesire a apei sunt de aceeasi dimensiune, 100 mm in diametru. Acestea se afla la inaltimi usor diferite, influentul fiind la 35 cm inaltime, iar efluentul la 32 cm.

De asemeni separatorul prezinta si un mic orificiu pentru eliminarea biogazului acumulat, orificiu cu un diametru de 1″.

Acest produs face parte din gama ECO AQUARIS si respecta norma de referinta SR EN 1825-1/2005, in materie de performante si control al calitatii.

 

     Telefon 0721809789

Separator de grasimi tip ECO DIS 4

Fabricat din polietilena liniara de inalta densitate (material foarte rezistent la coroziune si integral reciclabil), are un volum total de 260 de litri, dintre care 200 pana la nivelul de iesire a efluentului, un volum minim al zonei de depozitare a grasimilor de 0,24 m cubi si o capacitate minima de depozitare a aceleiasi zone de 40 l.

In ceea ce priveste dimensiunile exterioare, lungimea separatorului este de 1 m si 10 mm, latimea de 56 cm si inaltimea de 80 cm. Deasupra, in partea centrala, prezinta un capac de inspectie (prin care se efectueaza si operatiunile de curatare a bazinului monocameral) cu un diametru de 32 cm si un mic orificiu de iesire a biogazului acumulat, cu un diametru de doar 1″.

Tevile de racord, atat cea de intrare cat si cea de iesire, sunt egale in diametru, acesta fiind in ambele cazuri de 100 mm.

Inaltimea la care se afla racordurile de intrare, respectiv iesire, este de 57 cm in cazul racordului de intrare (influentul) si de 54 de cm in cazul celui de iesire (efluentul).

In fine, separatorul ECO DIS 4 are un debit de 0,88 l/s.

Acest produs se incadreaza in tipul de referinta SR EN 1825-1/2005, in ceea ce priveste standardul de calitate si eficienta.

Ambele tipuri de separatoare de grasimi se monteaza sub chiuveta, iar tubulatura de intrare si iesire este prevazuta cu garnituri etanse care impiedica scurgerile de lichid si presiune.

Cele doua modele de separatoare sunt eficiente in epurarea apei menajere de grasimile de origine animala si vegetala, precum si a impuritatilor decantabile rezultate in urma activitatii de spalare a veselei.

De asemeni ambele produse functioneaza pe principiul vaselor comunicante, fara consum de energie electrica.

Pentru orice nelamuriri sau detalii, va stam la dispozitie prin datele de contact afisate pe pagina cu acelasi nume a site-ului nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top