Sifoane si receptoare din inox

Apa pluviala sau menajera trebuie colectata si evacuata intr-o gura de
deversare. Aceasta procedura poate fi solutionata prin folosirea sifoanelor sau receptoarelor.
Construite din tabla de inox cu grosimi cuprinse intre 1,5-2mm, sau din otel inoxidabil austenitic cu grosimi de 2-3mm,  toate sunt pasivate impotriva coroziunii.

Cu ajutorul acestora se dreneaza in exterior apa pluviala de pe acoperisuri sau de pe terase, iar in interior apa din bai, piscine, bucatariile cantinelor si restaurantelor.

Datorita spatiilor diferite carora le sunt destinate, sifoanele si receptoarele au marimi diferite, capacitati de drenare a apei diferite si forme diferite. Vom intalni sifoane cu debit mare si scurgere verticala/orizontala ; mini cu scurgere verticala/orizontala ; pentru baie cu scurgere verticala/ori-zontala. Sifoanele din inox telescopice permit  indoiri specifice spatiilor stramte, iar cele fixe sunt specifice traficului intens. Acestea se pot monta cu usurinta in pardoseala de gresie sau ciment.
Componentele permit pastrarea igienica a acestora datorita corpului sifon rotund ce impiedica acumularea aluviunilor si a imbinarilor polizate care faciliteaza curatarea periodica a acestora; trapele de evacuare sunt functionale si usor de intretinut, iar altele au in componenta lor obturator de miros.

Apa in sifon este de 70cm, conform normelor, iar marginea superioara are grosimea de 5mm, evitand crapaturile din pardoseala.

Separatoare de grasimi pentru restaurant cu montaj sub chiuveta
Sifoane si receptoare din polietilena
Scroll to Top