Sifoane si receptoare din polietilena

Elegante si practice, sifoanele si receptoarele din polietilena nu sunt destinate traficului intens, ci mai degraba locuintelor particulare. Acestea sunt fabricate din materiale termoplastice, si gama diversa de produse este destinata utilizarii in instalatii sanitare sau canalizare.
Coloritul produselor este alb, negru sau maro. In interior se foloseste cu succes in baile caselor, hotelurilor sau in instalatiile sanitare din piscine, restaurante, etc.
Racordarea la canalizare sau la instalatia sanitara se face prin mufare etansa sau prin filetare.
Produsele sunt destinate si pentru racordarea masinilor de spalat la instalatia de apa si la teava de canalizare, intreaga instalatie fiind realizata din polietilena.
Piesele de racordare WC contin mansete elastice, fitinguri drepte, cu articulatie de 45 grade sau cu coturi, iar racordarea la canalizare are orientarea pe orizontala si in limita de 90 grade.

Sifoanele de pardoseala pentru evacuarea apei spre instalatia de canalizare pot fi verticale sau orizontale, iar imbinarea prin sudare sau mufare. In exterior sifoanele si receptoarele din polietilena se utilizeaza pentru evacuarea apei de pe terase sau din garaje si curti.
In aceste cazuri gratarele se recomanda sa fie din fonta.
In acest caz toate elementele de inglobare in terase, tuburile necesare racordarii la canalizare, receptoarele cu gratare tronconice sau plate, elementele de etanseizare, sunt realizate din polietilena.

Sifoane si receptoare din inox
Camin de apometru
Scroll to Top