Separatoare de grasimi pentru restaurant cu montaj sub chiuveta

Toate  societatile dotate cu bucatarie proprie trebuie sa aiba neaparat un separator de gresimi montat la fiecare chiuveta. Daca nu se doreste montarea unui astfel de echipament sub chiuveta din cauza ca restaurantul are mai multe chiuvete se va opta pentru montarea unuia mare din beton   pe toata  unitatea ( vezi lista de dimensiuni pentru cele in beton).

Rolul acestuia intr-un restaurant sau fast food este de a opri ca toate uleiurile si grasimile reziduale aflate in apa menajera sa  fie deversate in sistemul de canalizare.

Legislatia din Romania obliga ca toate institutiile care lucreaza cu uleiuri uzate sa detina astfel se separatoare pentru ca altfel firmele pot incasa amenzi usturatoare.

Produsele livrate de noi se folosesc stric la interior deoarece nu prezinta protectie pentru inghet. Separatorul este inchis ermetic (nu elima miros in bucatarie) si nu se vede din exterior daca chiuveta are masca.  Indepartarea grasimilor colectate se face usor fara a fi nevoie de personal tehnic calificat.

Pentru comenzi nu ezitati sa va adresati pe mail [email protected]

Zona de livrare: Alba(Alba Iulia), Arad, Arges(Pitesti),
Bacau, Bihor(Oradea), Bistrita-Nasaud ,Botosani,Brasov , Braila ,Buzau ,
Caras-Severin (Resita), Calarasi, Cluj, Constanta,Covasna(Sfantu Gheorghe),Dambovita(Targoviste) ,Dolj(Craiova), Galati,Giurgiu, Gorj(Targu Jiu),
Harghita(Miercurea Ciuc), Hunedoara(Deva), Ialomita(Slobozia),Iasi, Ilfov, Bucuresti, Maramures(Baia Mare), Mehedinti(Drobeta-Turnu Severin),Mures(Targu Mures),
Neam(Piatra Neamt) ,Olt(Slatina) , Prahova(Ploiesti), Satu Mare , Salaj(Zalau),
Sibiu ,Suceava, Teleorman(Alexandria), Timis (Timisoara), Tulcea , Vaslui ,
Valcea(Ramnicu Valcea), Vrancea(Focsani)

Separatoare de grasimi cu decantor de namol inclus, din beton
Sifoane si receptoare din inox
Scroll to Top